Communicatiegewijs.
  • Diensten
  • Portfolio
  • Blogs

Dinerrecepten

Roze stamppot

3/11/2017

0 Reacties

 
Eat the rainbow, zeggen voedingsdeskundigen vaak. Nou met dit recept zal dat zeker lukken! Een heerlijke en vegetarische stamppot met bietjes en zoete aardappel. 
Ingrediënten: 2 middelgrote zoete aardappelen, 400 gram geraspte rode bieten, pistachenoten, feta (1 blok), zout en peper.

Bereiding: breng water aan de kook in een ruime pan, schil de zoete aardappels en snij in grove stukken, Kook ze in ruim water in 15 a 20 minuten gaar en giet af. Stamp ze tot een puree en voeg de geraspte bieten toe. Doe in in dezelfde pan op laag vuur zodat alles goed doorwarmt. Stamp goed door elkaar en voeg de helft van de feta toe om het smeuïg te maken. Als alles goed warm is kun je een bord opmaken. Maak de stampot af met nog wat feta en gehakte pistachenoten. Voeg naar smaak peper en zout toe. Eet smakelijk!
​
Foto
0 Reacties



Laat een antwoord achter.

  • Diensten
  • Portfolio
  • Blogs