Communicatiegewijs.
  • Diensten
  • Portfolio
  • Blogs

Dinerrecepten

Snel en simpel: Padthai met garnalen

4/23/2017

0 Reacties

 
Sinds ik gezonder ben gaan eten ben ik enorm fan van de Aziatische keuken. Er worden veel verse groente gebruikt en veel producten zijn van nature glutenvrij. Niet dat ik dat nodig heb maar ik vind het wel typisch. Omdat ik een luie keukenprinses ben wil mijn eten snel op tafel hebben. Daarom dit recept voor PadThai. Ik maak het met garnalen maar die kun je ook vervangen met kipfilet of tofu. 
Ingrediënten: kokosolie om in te bakken, 1 teen knoflook fijngehakt, fijne sperziebonen of haricots verts 250 gram, garnalen 50-70 gram, 1 portie rijstnoedels, 1 ei, sojasaus, peper.

Bereiding: Maak dit eenpansgerecht in stappen. Dit om te voorkomen dat je garnalen en ei dood gekookt worden.Begin met het verhitten van de wok met wat kokosolie en een halve teen knoflook. Bak hier de garnalen 2 minuten in op hoog vuur tot ze nagenoeg gaar zijn en zet apart. Doe vervolgens de andere helft van de knoflook in de pan met een eitje en maak hier een roereitje van. Als dit klaar is doe je dit bij de garnalen apart. Nu is het tijd voor de bonen en de noedels. De noedels zijn na 5 minuten weken in kokend water gaar dus maak dit in orde. Wok ondertussen de sperziebonen in 5-7 minuten beetgaar. Voeg vervolgens de noedels toe met 3 theelepels sojasaus. Mix goed door elkaar. Voeg op het laatste moment de garnalen en het ei weer toe. Als ook dat goed gemengd is, is het klaar om te serveren. Eet smakelijk!
Foto
0 Reacties



Laat een antwoord achter.

  • Diensten
  • Portfolio
  • Blogs