Communicatiegewijs.
  • Diensten
  • Portfolio
  • Blogs

Lunchrecepten

Rauwe bloemkoolsalade

3/11/2017

0 Reacties

 
Wist je dat rauwe bloemkool erg lekker is? Minder sterk en frisser van smaak dan de gekookte variant. Uiteraard ook bomvol vitamine en vezels. Ik maakte onlangs een salade met bloemkoolrijst. Bloemkoolrijst wordt verkocht bij de Albert Heijn en is gewoon rauwe bloemkool gesneden zodat het op rijst lijkt. Je kunt het dus ook prima zelf maken in de keukenmachine van een hele kool.
Ingrediënten: dijon mosterd, yoghurt, bloemkoolrijst (200 gram), tuinerwtjes (100 gram), verse munt, komijnpoeder, cayennepeper, pompoenpitten, zout en peper.

Bereiding: mix 1,5 theelepel mosterd met 2 eetlepels yoghurt. Voeg naar smaak peper, zout, komijn, cayennepeper en gehakte verse munt toe. Doe de bloemkoolrijst en tuinerwtjes in een ruime bak en mix goed met de yoghurt dressing. Maak af met wat  pompoenpitten. Eet smakelijk! 
​
Foto
0 Reacties



Laat een antwoord achter.

  • Diensten
  • Portfolio
  • Blogs