Communicatiegewijs.
  • Diensten
  • Portfolio
  • Blogs

Lunchrecepten

Saladjar doperwten, courgette en geitenkaas

7/12/2017

0 Reacties

 
Gevarieerd en lekker lunchen. Dat kan met saladjars. Er zijn al heel wat recepten voorbijgekomen maar deze variant voorziet qua smaak en helpt je meteen aan de benodigde hoeveelheid groente. Bijkomend voordeel is dat je meteen een bestemming hebt voor dat restje diepvrieserwtjes of dat kontje van die courgette. 
Ingrediënten: olijfolie en azijn, zout en peper, kwart courgette in blokjes, 100 gram diepvrieserwtjes, 2 rondjes verse geitenkaas, gemengde sla.

Bereiding: doe de olie, azijn en zout en peper naar smaak op de bodem van de mason jar. Stort hier vervolgens de erwtjes op. Vervolg met een laag courgette en de geitenkaas die je grof kan scheuren. Sluit af met de gemengde sla.  Je kunt eventueel in de dressing nog wat tijm toevoegen voor extra smaak. Dat haalt de zoetheid van de erwtjes mooi naar voren. Eet smakelijk!
Foto
0 Reacties



Laat een antwoord achter.

  • Diensten
  • Portfolio
  • Blogs