Communicatiegewijs.
  • Diensten
  • Portfolio
  • Blogs

Lunchrecepten

Saladjar volgens ceasar.

4/2/2017

0 Reacties

 
De ceasarsalade. Veel klassieker vind je ze volgens mij niet. Erg lekker en niet enorm gezond maar je moet jezelf toch ook wat gunnen. In de variant uit een saladjar blijft de salade tot wel 5 dagen goed in de koelkast. Handig om te preppen dus voor een drukke werkweek. 
Ingrediënten: mayonaise (halve eetlepel), yoghurt (1 eetlepel), knoflook (1 teentje), ansjovis (1 filet), wijnazijn (1 eetlepel), verse peper naar smaak, krieltjes (beetgaar), gerookte kipfilet, parmezaan, groene salade. 

Bereiding: begin met de dressing. Meng de mayonaise en yoghurt met de azijn en de uitgeperste knoflook. Voeg hier een fijngesneden ansjovisfilet aan toe en maak verder op smaak met verse peper. Giet dit mengsel in de saladjar. Doe hier vervolgens de beetgare krieltjes op. Hoeveelheid is afhankelijk van de grootte van de krieltjes maar hou 1/3 van de pot aan. Hierbovenop gaat de gerookte kipfilet. Ongeveer 1/3 filet is voldoende. Strooi hier wat parmezaan overheen en vul de pot verder met groene salade. Er gaat nog ruim 50 gram salade in met een beetje proppen. Bewaar koel. Eet smakelijk!
Foto
0 Reacties



Laat een antwoord achter.

  • Diensten
  • Portfolio
  • Blogs