Communicatiegewijs.
  • Diensten
  • Portfolio
  • Blogs

Lunchrecepten

Sperziebonen voor de lunch

3/6/2017

0 Reacties

 
In een eenpersoonshuishouden is er al snel eten over na het diner. Het is dan altijd net te weinig voor een tweede warme maaltijd. Wat moet je er dan dus mee? Vaak beland het toch in een obscuur bakje om vervolgens alsnog weggegooid te worden. Hartstikke zonde! Ik at gisteren Sperziebonen en heb daarom besloten het restant te verwerken in een salade. Makkelijk, snel en lekker! Zie hier het recept. 
Ingrediënten: sperziebonen (restant), rode ui (half), zure augurk (5 kleine), olijfolie, appelcider azijn, peper en zout.

Bereiding: doe de bonen in een slakom. Ze hoeven niet eerst af te koelen, het kan direct. Snij de rode ui in ringen en de augurk in blokjes. Doe dit bij de bonen. Doe hier vervolgens een halve eetlepel olijfolie bij en een flinke scheut azijn. Hussel goed door elkaar en maak naar smaak af me peper en zout. Je kunt het makkelijk een nacht bewaren in de koelkast dus het hoeft niet direct op (al is het moeilijk hoor geloof me haha).
Foto
0 Reacties



Laat een antwoord achter.

  • Diensten
  • Portfolio
  • Blogs