Communicatiegewijs.
  • Diensten
  • Portfolio
  • Blogs

Ontbijtrecepten

Appeltaart havermout

3/11/2017

0 Reacties

 
Appeltaart, een perfecte combinatie van zoet en zuur. Ik hou er van! Helaas groei je dicht als je elke dag appeltaart eet. Ik heb daarom na wat experimenten een appeltaart havermoutpap als ontbijt gemaakt. Heerlijk als warm ontbijtje op koude, slaperige ochtenden.
Ingrediënten: Havermout (40 gram), (plantaardige) melk (100-150 ml), 1 appel, handje rozijnen, kaneel en vanillepoeder.

Bereiding: warm de plantaardige melk samen met de rozijnen op in een pannetje. Als het goed warm is voeg je de havermout toe. Laat dit op laag vuur even wellen tot een lekker zachte pap. Snij ondertussen de appel (met schil) in kleine blokjes. Voeg dit toe aan de pap en warm verder door. Voeg naar smaak kaneel en vanillepoeder toe. Serveer in een schaaltje met als garnering nog wat stukjes appel of rozijnen. Eet smakelijk!
​
Foto
0 Reacties



Laat een antwoord achter.

  • Diensten
  • Portfolio
  • Blogs