Communicatiegewijs.
  • Diensten
  • Portfolio
  • Blogs

Ontbijtrecepten

Pannenkoeken voor elke dag.

3/29/2017

0 Reacties

 
Pannenkoeken. Ik ben er gek op. Helaas is het huis, tuin en keuken recept met bakmix niet gezond.  Jammer, want een gezonde pannenkoek is zo gemaakt. Je kunt zelfs fruit verstoppen in het beslag. Is het voedingscentrum ook weer blij. Hoe je dit doet leg ik je in dit recept uit.
Ingrediënten: 1 ei, 1 banaan, 3 grote eetlepels havermout, vanillepoeder (mespuntje, optioneel), kaneelpoeder (mespuntje, optioneel), kokosschaafsel en fruit naar keuze voor de topping. 

Bereiding: Doe het ei, de banaan, vanillepoeder, kaneel en de havermout in de blender en meng tot een glad en romig beslag. Dit is de basis van je pannenkoek. Bak deze in een braadpan mooi bruin aan beide kanten. Let op het beslag kan snel verbranden dus zet de warmtebron niet te hoog. Zodra de pannenkoek klaar is kun je hem gaan beleggen. Hij is door de banaan al zoet dus laat stroop en andere onzin lekker achterwege!  Op de foto heb ik gekozen voor een beleg van passievrucht, blauwe bessen, druiven en kokosschaafsel maar het kan ook prima met allerhande seizoensfruit. Eet smakelijk! 

Foto
0 Reacties



Laat een antwoord achter.

  • Diensten
  • Portfolio
  • Blogs